« terug naar vorige pagina

Afspraken

Spreekuur

Het spreekuur is alleen op afspraak en vindt elke ochtend en middag plaats. De praktijk is de gehele dag bereikbaar voor het maken van afspraken of bij vragen. Tevens is het mogelijk om via MijnGezondheid.net via een E-consult contact te zoeken.

E-consult aanvragen via MGN

 

Spreekuurtijden

Ochtend: 8.00-10.00 en 10.30-11.00

Middag: 14.00-16.00

Maak een afspraak voor het spreekuur via het telefoonnummer : 0255-514953

 

Afspraak maken

Voor het maken van afspraken kunt u tussen 8.00 en 17.00 bellen met de assistente. Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Zij is daartoe opgeleid en doet dit om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan (zie ons privacyregelement). In veel gevallen kan de assistente uw vraag of klacht voorzien van een advies.

U kunt ook online afspraken maken (in Covid periode tijdelijk niet i.v.m. de triage), medicatie herhalen of een E-consult aanvragen via de onderstaande button.

E-consult aanvragen via MGN

 

Extra tijd nodig

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, zodat wij hier rekening mee kunnen houden in onze agenda.

Als u naar de praktijk komt dient u zich te melden bij de assistente.

 

Telefonisch spreekuur

Voor overleg met de huisarts kunt u in de ochtend tot 11.00 uur bellen met de assistente voor een afspraak voor het telefonisch spreekuur. De huisarts zal u dan of tussen 11.00 en 12.00 uur of na 16.00 uur terugbellen.

 

Huisbezoek

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Dit is bedoeld voor ernstig zieke patiënten of patiënten die zeer slecht ter been zijn. De assistente zal u vragen naar de reden van de visite aanvraag en beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. In de praktijk zijn betere onderzoek- en behandelmogelijkheden, een afspraak op het spreekuur heeft daarom de voorkeur. Vraag een huisbezoek graag voor 10.00 uur aan.

 

Bent u verhinderd, zeg uw afspraak alstublieft op tijd af.

Het komt regelmatig voor dat patiënten zonder bericht niet verschijnen op het spreekuur. Als u onverwacht toch niet kunt of wilt komen op de gemaakte afspraak, dient u dit te melden bij de assistente. Zo maakt u ruimte voor een ander. Bij niet afgemelde afspraken kunnen er kosten in rekening gebracht worden.